Om fotografen

Om bryllupsfotografen

Jeg glæder mig altid helt vildt til at få lov til at forevige en dag med så stor betydning, glæde og en masse følelser. Det allerbedste ved jobbet som bryllupsfotograf er når man ser brudeparrets begejstring for de leverede billeder, og kan mærke hvordan bryllupsbillederne skaber minder om en fantastisk dag.

Mine tidligere kunder udtaler ofte, at jeg er nem at arbejde sammen med, rolig i selv stressede situationer, og god til at få dem til at slappe af under bryllupsfotograferingen, og få naturlige udtryk frem. Ofte har de været overrasket over nogle af billederne fra kirken, til receptionen eller festen, for de har ikke bemærket jeg var i nærheden. Derudover bliver den grundige forberedelse værdsat meget, for den sikrer tidsplanen  holder på dagen. Den største glæde er heldigvis for de færdige billeder, der kan begejstre de næste mange år. :) 


Jeg er bevidst om det store ansvar der ligger i, at skabe de smukkeste minder fra jeres store dag. Jeg bruger derfor gerne tid på forberedelse sammen med jer, så vi får lagt en god og realistisk plan for dagen, så vi ikke pludselig står i tidsnød midt i bryllupsbillederne. Jeg forbereder mig altid grundigt til dagen, så jeg er i stand til at forudsige hvad der sker om et øjeblik, og kan indfange øjeblikket på bedste vis. Så vidt det er muligt holder jeg mig lidt i baggrunden og fanger begivenhederne på afstand, så det ikke forstyrer festlighederne, og på den måde indfanger jeg også de mest naturlige udtryk på både brudepar og gæster.  

Jeg har et fuldtidsjob ved siden af min fotoforretning. Fotograferingen startede som en interesse, og selvom det selvfølgelig har grebet noget om sig, så er det stadig vigtigt for mig, at det er interessen der driver værket. Det tror jeg på sikrer de bedste billeder for kunderne. 

Jeg er selvlært fotograf. Det har taget en del år, rigtig mange timer, og rigtig meget øvelse og studeren at nå det nuværende niveau. Jeg stræber altid efter at blive bedre - men er i grunden ret stolt over kvaliteten af de billeder jeg kan levere.

Privat: Jeg er 35 år, gift med Anne, og bor i Solbjerg lidt syd for Aarhus sammen med mine to børn Bertram og Konrad. Behøver jeg at nævne, at foto er min store hobby...? :) 

Kontaktoplysninger: 

Martin Dalsgaard

Hasselvangen 99, Solbjerg

40388033

martin@dalsgaardfoto.dk

https://www.facebook.com/dalsgaardfoto/

Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In