Om Bryllupsfotografering

Hvorfor I bør overveje mig som jeres bryllupsfotograf

- Først og fremmest fordi I ønsker en sikkerhed for, at få leveret mange smukke bryllupsportrætter og minder fra jeres store dag. Fordi I prioriterer minderne om dagen, fordi dagen ikke kan tages om, og fordi det er en dag I gerne vil kunne mindes med de flotteste fotos resten af jeres liv. 

- Som en del af bryllupsplanlægningen tilbyder jeg assistance til tidsplanlægning, så vi i fællesskab sikrer, at der er tilstrækkelig tid til bryllupsbillederne. Under planlægningen får vi drøftet jeres behov og ønsker til billederne, så vi udnytter tiden på jeres store dag så effektivt som muligt. 

- Jeg kan tilbyde bryllupsfotograferingen til en ganske attraktiv pris - særligt den høje kvalitet taget i betragtning. Jeg tilbyder tre bryllupspakker, men har I ønsker om en tilpasset pakke, så finder vi også en god pris for det. Se mine priser for bryllupsfotograferingen her. 

- Som sikring for jeres billeder, har jeg altid to kameraer med på bryllupsfotograferinger, ekstra objektiver, hukommelseskort, blitze osv. De professionelle kameraer kører backup med det samme, så uanset hvordan uheldet rammer, kan jeg fortsætte fotograferingen. Billederne sikres efter brylluppet med backup 3 steder, så minderne om jeres store dag forbliver sikre. 

- Selvom det er Aarhus området og Østjylland jeg oftest tager billeder i, tager jeg med glæde rundt i hele landet, for at forevige smukke bryllupper. 

- Kontakt mig på 40388033 eller martin@dalsgaardfoto.dk, hvis I er interesserede i mig som jeres bryllupsfotograf. Jeg deltager gerne i et uforpligtende møde/telefonmøde, hvor I kan få svar på jeres spørgsmål inden i beslutter jer endeligt. 

Under brylluppet:

- Jeg leverer flotte professionelle billeder i højeste kvalitet, både de traditionelle og dem med en mere kreativ vinkel. Jeg benytter oftest to kameraer på samme tid, for at kunne variere kompositionerne mest muligt på samme tid. På den måde er jeg i stand til at levere stemningsfyldte situationsbilleder på samme tid som jeg indfanger følelser i et rørende portræt.

- I planlægningen af jeres bryllupsdag får vi afklaret jeres ønsker til bryllupsbillederne, så vi kan sikre tid til at få taget lige netop de billeder i drømmer om til jeres bryllup. I udgangspunktet veksler jeg meget mellem at lade jer få frit spil og bare hygge jer, samt instruere jer for at finpudse positur, udtryk og lys. Imens sørger jeg for forgrund, baggrund og lys understøtter billederne optimalt. Det sikrer flotte naturlige billeder i perfekte rammer.

- Som noget ret unikt, er det muligt at jeg kan opsætte en fotobooth. Det giver mulighed for nogle skøre og utraditionelle billeder, i superhøj studiekvalitet. Der skal reserveres mindst 4*6 meter plads til den. Se mere under priser. 

- Uden mad og drikke, dur helten ikke... Til den store pakke bryllupsfotografering vil jeg sætte pris på lidt mad (en musikerplatte). Man arbejder og koncentrerer sig nu engang bedst når man har fået lidt at spise - og det er jo en lang dag. 

Efter brylluppet:

- Billederne leveres digitalt (efter betaling) via et link til jeres mailadresse, så i kan få dem printet i nøjagtig det format og papirtype i ønsker. Som et tilkøb kan jeg tilbyde print i absolut højeste kvalitet på lækkert fotopapir i op til A2, eller at udarbejde en flot fotobog. 

- Jeg opretter et galleri på min hjemmeside med alle billederne på et skjult link (evt. passwordbeskyttet), så i har mulighed for hurtigt at dele alle billederne med familie og venner, uden andre behøver have adgang til at se dem. 

- Alle billederne redigeres. Portrætbillederne får ekstra meget kærlighed i billedbehandlingen :) 

- Alle billeder leveres i højeste opløsning uden vandmærke/logo. Der leveres en kopi i lavere opløsning med lille vandmærke, perfekt til sociale medier så de ikke er så interessante at kopiere. 

- Jeg leverer typisk billederne 2-3 uger efter brylluppet. I særligt travle periode kan der gå længere, men så aftales det med brudeparret. 

- De fleste af mine kunder har enten fundet mig via Facebook eller min hjemmeside, og vælger mig pga. de billeder jeg kan vise herpå. Derfor håber jeg også at må vise billeder fra jeres bryllup på begge sider. Jeg respekterer selvfølgelig hvis i ikke ønsker billeder på hjemmesiden eller sociale medier.

- Et like på min Facebookside. Hvis jeg må ligge billeder af jer derind, må i gerne tagge jer selv på billederne, så jeres venner også kan se de flotte billeder. 

- Hvis i ikke ønsker billederne offentliggjort online, respekterer jeg selvfølgelig det. Men den markedsføringsværdi der er i det for mig, er selvfølgelig med til at jeg kan holde mine omkostninger nede - og dermed også mine priser. 

- I må bruge billederne frit til ikke-kommercielle formål. Det vil sige, at i gerne må fremkalde, kopiere og dele billederne som i har lyst. Hvis i ønsker at sælge billederne videre kræver det nærmere aftale med mig.

- Ligger i billeder på sociale medier vil jeg sætte pris på hvis i nævner mig som fotograf, men det er ikke et krav.

Bryllupsportrætbillede af bruden
Powered by SmugMug Owner Log In