Vinter Bryllupsfotografering - Dalsgaardfoto

Vinter Bryllupsfotografering i Sønderjylland

I bidende kulde fotograferede jeg i marts 2018 Carina og Niels til deres smukke bryllup. Normalt plejer det ellers at være en hed opgave at rende rundt som fotograf til bryllup, men når kuldeindekset siger -10 grader, så er det ret koldt selv i tyk vinterjakke - et godt stykke fra min normale dresscode til bryllup. 

At jeg havde det koldt under de udendørs bryllupsbilleder understreger bare hvor seje brudgommen og specielt bruden var. Her var der ingen tykke jakker, og for brudens vedkommende var det tværtimod bare skuldre i brudekjolen, selvom kalenderen sagde vinter med store bogstaver. 

Men nok om vejret. Brudeparret fejrede deres store dag i Holsted Kirke i det sønderjyske - midt mellem Kolding og Esbjerg. Brylluppet i kirken var en smuk oplevelse, og bruden så fantastisk ud som hun blev ført op ad kirkegulvet af hendes far. 

Bryllupsbilleder i kirken

Bryllupsportrætter

Vintertemperaturen satte overraskende lidt præg på bryllupsfotograferingen. På trods af de -10 grader skulle brudeparret have lige de billeder de havde drømt om. I marts er det selvfølgelig knapt så grønt som i sommermånederne, og stemningen bliver automatisk en lidt anden. Men på trods af de svære omstændigheder lykkedes det at få nogle dejlige stemningsfyldte bryllupsportrætter af brudeparret. Særligt vild er jeg med billedet hvor kameraet kigger igennem nogle grangrene, og skaber en flot grøn ramme i billedet, mens brudeparret står fordybet i hinanden i baggrunden. 

Efter bryllupsbillederne fik vi varmen til reception, hvor sneen i øvrigt begyndte at falde. Da der var lidt pause i sneen fik vi skudt et gruppebillede af alle gæsterne - og for en gangs skyld var jakker på gruppebilledet helt ok :) 

Vinter bryllupsportrætbilleder

Powered by SmugMug Owner Log In