Bryllupsfotografering Jørlunde ved Slangerup

Den 22. april 2017 var jeg i Jørlunde ved Slangerup på Sjælland, for at forevige Nina og Torbens smukke bryllup. Torben er kollega med Christian og havde set de billeder jeg tog til hans bryllup, og ønskede derfor også jeg fotograferede deres bryllup.

Brylluppet blev holdt i den flot dekorerede Jørlunde Kirke lidt nordvest for København. Jeg tog billeder af de mange gæsters ankomst til kirken, mens gommen spændt ventede på bruden sammen med præsten og hans best man, og da bruden blev fulgt op ad kirkegulvet af hendes far. Det var ikke tilladt at fotografere under selve vielsen, så det næste blev da Torben og Nina sammen gik ned ad kirkegulvet som nygift par. Herefter var der lykønskninger fra gæsterne, inden brudeparret blev overdynget med ris. 

Vi sluttede vores tid af ved kirken med at få taget nogle gruppebilleder, hvor brudeparret og deres nærmeste familie blev foreviget i kirken, og herefter nogle bryllupsportrætter af brudeparret alene. 

(klik på billederne for bedst kvalitet og den rigtige beskæring)

Bryllupsbilleder Jørlunde Kirke

Bryllupsportrætter

Efter kirken kørte vi ad de små landeveje ud til Buresø, for at lave nogle romantiske bryllupsportrætter. Området ned til søen var desværre meget smattet, og derfor ikke så velegnet til bryllupsbillederne. Vi improviserede og udnyttede i stedet nogle af de flotte træer i området, der var ved at springe ud, og stod flot med hvide blomster, der matchede brudens smukke kjole. 

På vejen ud med Buresø kørte vi ad nogle meget små landeveje, tæt op ad gamle idylliske huse på den ene side, og en flot skov på den anden. Skovbunden var visse steder tæt dækket af flotte anemoner, så det besluttede vi os for at udnytte til flere bryllupsfotos. Brudeparret ønskede en blanding af opstillede bryllupsportrætter men også en række mere naturlige bryllupsbilleder. Her brugte vi skovstierne som de kunne følges ad på, hyggesnakke og pjatte lidt med hinanden, for en mere afslappet og naturlig stemning. 

Bryllupsportrætter ved Buresø

Reception og bryllupsfest

Efter bryllupsportrætterne kørte vi ind til Skjalm Hvide Hotel, hvor receptionen og bryllupsfesten skulle holdes. Vi startede roligt ud med lidt kaffe og kage med tilhørende stemningsbilleder, og fik herefter taget gruppebillede samt parbilleder af alle gæsterne. 

Inden middagen var der tid til gaveåbning, hvor det var tydeligt brudeparret værdsatte de mange flotte gaver og personlige hilsener rigtigt meget. 

Inden middagen fik jeg taget lidt billeder af anretningen. Jeg fotograferer ikke mens der spises (ingen ser alligevel godt ud med mad i munden), men leverede billeder af de enkelte anretninger, og herefter masser af billederne af rørende taler, sjove sange og en masse festlige indslag og lege. 

Tiden fløj afsted, og før man vidste af det var det tid til brudevalsen. For at skabe den perfekte romantiske stemning var det ret mørkt, og det er svært at forestille sig nogle af gæsterne har fået brugbare billeder. Jeg havde i forvejen sat lidt ekstra lys op, som jeg kunne bruge til mine billeder, så de på trods af meget svære lysforhold stod knivskarpe. 

Billeder fra bryllupsfesten

Levering af bryllupsbillederne

Bryllupsbillederne blev som noget lidt ekstraordinært afleveret på en flot personlig USB stick, så billederne nemt kan medbringes og fremvises til venner og familie. Herudover har brudeparret også fået link til et personligt galleri med alle bryllupsbillederne. 

Modtagelse og anbefaling

Et af de øjeblikke jeg venter med allerstørst spænding som bryllupsfotograf er, når brudeparret får billederne at se, og hvordan de bliver modtaget. Selvom jeg kun har haft glade og tilfredse bryllupskunder, så venter jeg alligevel deres tilbagemeldinger med en spænding som lille barn juleaften. 

Heldigvis var Torben og Nina meget glade for de billeder jeg leverede. De vendte tilbage med nedenstående anbefaling, som jeg selvfølgelig er meget stolt af at kunne fremvise her på min hjemmeside:  

"Endnu engang tusinde tak for at du ville være fotograf ved vores bryllup. Vi synes billederne er blevet rigtigt flotte, og vi lagde slet ikke mærke til at du tog så mange billeder. Der er flere af de andre gæster som også har rost din måde at agere på, og at du var meget behagelig. Vi vil klart anbefale dig til andre :)"

Powered by SmugMug Owner Log In