Bryllupsfotografering Frederiksberg og København

1. oktober 2016 blev Kristina og Christian gift i Frederiksberg Slotskirke. Som det kan ses på billederne er kirken noget specielt indrettet - men samtidig rigtig smuk. Efter vielsen fik vi taget billeder af lykønskninger, portrætter i kirken og et gruppebillede op af de flotte bygninger. Herefter gik turen om i Frederiksberg Have, hvor vi tog de officielle bryllupsbilleder. Der blev en god blanding klassiske opstillinger, tætte nærværende billeder, samt bryllupsportrætter med en drømmende stemning. Vejret var med os, og gav os en flot og lav sol, der virkelig kunne bruges til at skabe de perfekte bryllupsbilleder (selvom det også kan være en større udfordring end overskyet vejr som bryllupsfotograf). 

Bryllupsfesten skulle holdes på Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen i København. Til den lækre smag af bryllupskagen imponerede to af gæsterne med deres musikalske evner. 

Festen blev holdt i restauranten, hvor den lækre mad og vin blev suppleret med mange festlige taler og indslag. Som det hører traditionen til var der selvfølgelig brudevals til midnat, herefter fed fest med livemusik til langt ud på natten. 

Et helt igennem fantastisk dejligt bryllup at være med til :) 

Bryllupsbilleder Frederiksberg og København

Powered by SmugMug Owner Log In