Bryllupsfotografering Kalø Djursland - Dalsgaardfoto

Bryllupsfotografering i Kalø på Djursland

Dalsgaardfoto.dk har tidligere stået for at tage familiebilleder af Merete, Peter og deres datter Ida. De var meget glade for samarbejdet og de billeder der kom ud af det, og var derfor meget sikre i deres sag, da de bad mig tage billeder til deres bryllup. Det var det første bryllup jeg har taget billeder til, men på trods af den (på det tidspunkt) manglende erfaring, var brudeparret ovenud tilfredse med de leverede billeder. 

Brylluppet blev holdt i den smukke Kalø Kirke. Som det ses på det tredje billede var udsigten fra kirken virkelig smuk udover Kalø Vig. Brudeparret blevet hentet i en smuk classic Citroën, og lykønsket af chaufføren med et glas champagne. Efter billeder i kirken kørte vi ned til Kalø Vig, og tog den første omgang bryllupsbilleder. 

Herefter kørte vi ud til det smukke Møllerup Gods hvor festen skulle holdes. Brudeparret fik lidt tid med gæsterne og til at nyde den imponerende bryllupskage, hvorefter vi drog ud i den smukke have og tog flere bryllupsbilleder. 

Til sidst sluttede vi af med et gruppebillede af alle gæsterne, samt parbilleder af de enkelte par. 

Inden brylluppet medbragte jeg lidt studieudstyr til Peter og Meretes hjem, hvor jeg lavede nogle detaljebilleder af deres flotte ringe. Inden da havde jeg også mødtes med dem og aftalt detaljer omkring brylluppet, så vi kunne udnytte tiden mest effektivt muligt på den store dag. 


Står I selv og skal bruge en fotograf eller kender nogen, så skal I altid være velkommen til at kontakte mig. Priserne kan ses her, og kontaktinformationer findes øverst til højre. Til dette bryllup var det mellem pakken der blev valgt. 

Bryllupsbilleder Kalø Kirke og Møllerup Gods på Djursland

Powered by SmugMug Owner Log In