Bryllupsfotografering Aarhus og Tranbjerg

Bryllupsbilleder i Tranbjerg og Solbjerg ved Aarhus

Louise og Kasper bookede mig som deres bryllupsfotograf til deres bryllup i juli 2017. Jeg fotograferede fra gæsternes ankomst til kirken, vielsen, reception og parbilleder, og til sidst de officielle portrætbilleder af brudeparret. Vielse og reception foregik i Tranbjerg, mens vi tog til Solbjerg Sø for at tage portrætbillederne i de smukke omgivelser. 

Før vielsen var der en smule regn, men som dagen gik blev vejret helt fint med delvis skydække og lidt sporadisk smuk blå himmel. 

(klik gerne på billederne, for at se dem i fuld størrelse. Billeder i højformat vises først korrekt når de er klikket op i fuld størrelse)

Bryllupsbilleder fra Tranbjerg Kirke

Billeder fra bryllupsreceptionen

Den imponerende flotte - og i øvrigt rigtigt lækre bryllupskage, var lavet af Langenæsbageren i Aarhus. Rigtigt flot dekoreret, og faldt helt tydeligt i gæsternes smag. 

Til receptionen lavede jeg en lille udendørs opstilling, hvor de gæster der havde lyst, kunne få taget et parbillede. Det blev godt besøgt, og mange valgte at komme flere gange :) Det blev både til pæne formelle parbilleder, samt nogle noget mere kreative opstillinger. 

Bryllupsreception i Tranbjerg ved Århus

Bryllupsfotografering ved Solbjerg Sø

Efter receptionen kørte vi til Solbjerg (ligger i smørhullet mellem Aarhus og Horsens, samt Skanderborg og Odder) for at få taget nogle smukke bryllupsportrætter af brudeparret. Vi startede lidt nord for søen, og efter de første par billeder kørte vi helt ned til søen, for at få nogle billeder fra breden og stien omkring søen. 

Brudeparret havde fået deres vielsesringe specialfremstillet, og prioriterede derfor nogle flotte detaljebilleder af ringene højt. Jeg fandt en flot træstub der fint kunne bruges som underlag og baggrund, og fik herefter taget detaljebilleder af både diamanten og indgraveringen i ringene, hvor det er muligt at se både navne og vielsesdato. 

Bryllupsportrætter ved Solbjerg Sø

Powered by SmugMug Owner Log In