Bryllupsfotografering Aarhus og Djursland

Malene og Mathias blev i september 2018 gift i Sankt Johannes Kirke på Trøjborg i Aarhus. DMI havde forinden meldt om lidt varierende vejr - og det holdt fuld ud. Vi havde både sol og regn af flere omgange - krydret med en enkelt omgang hagl lige idet vi skulle i gang med de officielle bryllupsportrætter. Brudeparret var - som billederne også viser, heldigvis ikke til at slå ud, og tog situationen med et kæmpe smil og grin - og det sikrede dem nogle fantastiske billeder, med en større variation end normalt. 

Bryllupsbilleder fra Sankt Johannes Kirke

De officielle bryllupsportrætter havde vi planlagt at tage i den Aarhus Nord, i en park ikke så langt fra Den Permanente. Da vi ankom var der masser af sol, og vi gik ind i parken. Kort efter trak det op, og assistenten løb efter paraplyer. Hun nåede dog ikke tilbage med dem inden en haglbyge tvang os i ly under de store træer i parken. Efter et par minutter ankom paraplyerne med assistenten, og vi fik taget nogle fede bryllupsbilleder i regnvejr. Regnen behøver på ingen måde hindre at få fede bryllupsportrætter - det gælder derimod om bare at udnytte den. 

Efter et par minutters regn stilnede det af, og solen varmede hurtigt det hele op igen, og tørrede os på nærmest ingen tid. Herefter kunne vi fortsætte med flere af de planlagte bryllupsportrætter. 

Bryllupsportrætter i Aarhus og på Djursland

Bryllupsreception

Efter portrætfotograferingen kørte vi til Sjørupgård på Djursland, for igen at mødes med gæsterne. Receptionen blev startet med champagnesabling. Med 10 billeder i sekundet kunne kameraet heldigvis sagtens følge med, og det lykkedes at fange proppen flyvende i luften, mens champagnesprøjtet hænger som krystaller i luften. Backupkameraet blev sat til at optage seancen som video, så brudeparret let kan gense hele situationen. 

Efter en lækker gang kaffe og bryllupskage var det tid til både gruppebillede og parbilleder med gæsterne. Til gruppebilledet havde brudeparret en sjov ide fra altanen - se selv nedenfor. 

Reception

Bryllupsfest

Jeg var som fotograf ikke med til selve bryllupsfesten, men nåede at tage lidt stemningsbilleder fra den flot opdækkede gildesal, inden det var tid til at køre hjem. 

Brudeparret havde forberedt imponerende meget flot og personligt pynt - se bare detaljer som velkomstskiltet, bordplanen, de mange krukker, bordkort mm. 

Fest

Anmeldelse: 

Efter brylluppet var brudeparret så venlige at dele deres oplevelse med bryllupsfotograferingen på Facebook. Det er med stor glæde og ydmyghed at jeg også deler den her på hjemmesiden: 


Vi havde æren af at have Martin til at tage billeder til vores bryllup d. 22.09.2018. Inden brylluppet havde vi et super godt møde, hvor vi fik vendt ønsker og forventninger samt dagens forløb. Det gav os ro i sjælen at vi trygt kunne overlade ansvaret til Martin.

Under brylluppet var Martin yderst professionel og samtidig var han utrolig rar at tilbringe nogle timer af sin bryllupsdag med. Det hele virkede så naturligt og afslappet, og han var rigtig god til at fange alle de gode og sjove øjeblikke.

Billederne vi har modtaget efterfølgende er helt perfekte og personlige - lige som vi havde håbet og drømt om. Og hver gang vi kigger på de skønne billeder genoplever vi dagen endnu engang - fantastisk.

Martin går virkelig det ekstra skridt for at yde den bedst mulige service, og derfor skal der lyde de varmeste anbefalinger herfra :-)

Powered by SmugMug Owner Log In