Bryllupsfotografering Aarhus og Brabrand

Nadja og Michael blev gift i Brabrand Kirke den 5. august 2017. De bor i Skovby ved Galten mellem Silkeborg og Aarhus. For første gang var jeg med til forberedelserne, og fulgte klargøringen af både brud og de tre smukke brudepiger. Nadja havde en dejlig lys udestue, som dannede den perfekte ramme for klargøringen og gav et dejligt smukt og blødt lys. Jeg havde et par timer sammen med pigerne, og fik billeder af smykker, sko, kjoler, makeup - og selvfølgelig en masse stemningsbilleder fra klargøringen. 

I klassisk sommer 2017 stil var vejret meget omskifteligt. Der var sol og overskyet under klargøringen, det regnede mens vi var i kirken, og efterfølgende tørt igen - mens det regnede igen under dele af receptionen. Intet kunne dog spolere en fantastisk festlig dag :) 

Bryllupsforberedelser

Ved ankomst til Brabrand Kirke fik jeg taget en masse portrætter af gæsterne som de ankom, og selvfølgelig brudgommen og bestman, som de tog imod gæsterne - og ventede spændt på bruden. 

Efter kirken tog vi et par hurtige bryllupsportrætter ved kirken. Brudeparret prioriterede de naturlige stemningsfyldte billeder, og ville gerne køres i hestevogn fra kirken til feststedet - og tilbringe så meget tid som muligt med gæsterne. 

Brabrand Kirke og bryllupsportrætter

Til receptionen blev samtlige gæster fotograferet med brudeparret - og selvfølgelig også de yndige brudepiger. 

Jeg afsluttede fotograferingen på dagen med nogle stemningsbilleder fra festlokalet (Gasværket i Brabrand), som Nadja, Michael og familien havde pyntet rigtigt flot og originalt op forinden. 

Som afslutning på dagen printede jeg alle parbillederne og satte dem i ramme, og kørte tilbage til festen og afleverede dem til gæsterne inden midnat. Gæsterne blev meget overraskede over gaven - og ikke mindst den hurtige levering. 

Festlokalet - pynt og stemning

Powered by SmugMug Owner Log In