Bryllupsfotografering Aarhus og Horsens

Til årets sidste bryllup i 2018 havde jeg fornøjelsen af at fotografere Heidi og Martin, der blev gift i december. De blev viet i Åbyhøj Kirke i Aarhus, der blandt andet byder på en flot balkon, så man som fotograf har mulighed for billeder fra en usædvanlig vinkel. 

Efter lykønskningerne blev brudeparret ikke overdænget med ris, som det ellers ofte ses, men i stedet blev luften fyldt med farvestrålende sæbebobler. 

Af et vinterbryllup at være var vi ret heldige med vejret, man kunne fint opholde sig ude længere tid af gangen, og få taget flotte billeder uden store tykke jakker. 

Bryllup i Åbyhøj Kirke

Receptionen blev holdt på Bygholm Parkhotel i Horsens. Hotellet skaber nogle virkelig flotte omgivelser til bryllupper, så det var selvfølgelig oplagt at udnytte dem til nogle virkelig flotte bryllupsportrætter af brudeparret. 

Vi startede foran hotellet og fik et par skud på trappen, både tæt på og langt fra. Bagefter gik vi om på parksiden af hotellet, og fik igen hotellet med i baggrunden, hvorefter vi udnyttede den flotte park til de efterfølgende bryllupsbilleder. 

Vinteren havde dog gjort nogle af områderne ret våde og smattede, og det var fx ikke muligt at komme tæt på søen - særligt ikke for bruden i stiletter :)

Efter bryllupsfotograferingen fik vi taget nogle stemningsfyldte parbilleder, hvor hvert par blev fotograferet sammen med brudeparret. Til sidst sluttede jeg fotograferingen af med lidt stemningsbilleder af opdækningen. De næste par timer var der fuld fart på bag computeren, for alle gæsterne skulle have deres eget personlige parbillede leveret printet, og det lykkedes at levere dem inden midnat - til gæsternes store overraskelse :) 

Bryllupsreception Bygholm Parkhotel i Horsens

Powered by SmugMug Owner Log In