Bryllupsfotografering i Holme i Aarhus

I maj 2015 Anne og Jakob gift, igen. De blev borgerligt gift for nogle år siden, men ville gerne have et rigtigt kirkebryllup nu, sammen med venner og familie. Da hun var gift i forvejen, valgte bruden en flot rød kjole. 

Brylluppet blev holdt i Holme Kirke kl. 16 om eftermiddagen. For at få mest muligt tid sammen med gæsterne, valgte vi at tage bryllupsbillederne før brylluppet. Bruden og gommen gjorde sig klar i god tid, og herefter tog vi ud i et åbent område i Højbjerg ved Aarhus, og fik taget nogle flotte bryllupsfotos i det åbne landskab. Vejret var lidt en udfordring, et øjeblik regnede det, kort efter skinnede solen. 5 minutter før bryllupsbillederne nedenfor regnede det - og igen kort efter. Med paraplyer og en bil i nærheden gik det. Det blandede vejr var med til at skabe et flot lys på dagen, og skyerne i baggrunden bidrager også fint til stemningsfyldte bryllupsbilleder. Det behøver ikke være blå himmel alt sammen :) 

Gommen og ældste søn spiller meget golf, og derfor var det mest naturlige at tage ud på Aarhus Golf Klubs baner (ved Moesgård Museum) og tage flere bryllupsbilleder. Det var både officielle billeder ved store blomsterbede, men også lidt på selve golfbanen. 

Efter vielsen i Holme Kirke var der reception i lokaler i Højbjerg. Det hele foregik altså i Aarhus syd. Til receptionen tog jeg stemningsbilleder en times tid, og herefter et gruppebillede af alle cirka 70 gæster.

Bryllupsbilleder i Holme ved Aarhus

Powered by SmugMug Owner Log In