Portrætbilleder af børn og familier

Portrætbilleder i eget hjem: 

De senere år er det blevet ganske populært at få taget en portrætfotografering af familien i eget hjem. Billederne bliver mere personlige og naturlige under en hjemmefotografering, når de er taget i de velkendte omgivelser. Det gør også børn mere afslappede omkring fotograferingen, da de ikke står i en uvant situation, som det fx er tilfældet i et fotostudie. Det er muligt at benytte mange velkendte elementer fra Jeres hjem, som lænestole, sofaer, børnenes legetøj osv. Jeg arrangerer det, så elementer tilføjer historie til billederne, uden det bliver for meget, hvor det tvært imod er distraherende. 

Portrætbilleder i naturen: 

Både forår, sommer og efterår er det meget populært at få taget familiefotos udendørs i naturlige omgivelser. Er der lige faldet sne, kan de også blive helt fantastiske om vinteren. Billederne har en speciel charme, og børnenes leg og udtryk bliver mere naturlige, når de kan fordybe sig i og nyde naturen. Jeg tager typisk både nogle opstillede billeder, både af enkeltpersoner og mindre grupper, og lader så ellers børnene lege frit, og holder mig på god afstand, for at få de mest naturlige udtryk og øjeblikke indfanget. Portrætbillederne tager jeg ofte i åbne områder, bruger en skov i flotte grønne eller efterårsfarver til at danne rammen. Legepladser eller familiens egen have kan også sagtens benyttes.


Tips til påklædning:

Den bedste forberedelse i selv kan lave inden fotosessionen er angående påklædning. Det mest simple tip er at holde påklædningen enkel, at undgå der er distraherende farver og mønstre. Der må gerne være farve på tøjet, bare det ikke er skrigende, og helst kun en eller to, som så spiller sammen. Simpelt tøj fjerner ikke så meget opmærksomhed fra personerne, og derfor fungerer det rigtigt godt på portrætter. 

Tipsene til påklædning er uafhængig af kamera - prøv det gerne af med smartphonen, og se hvilken forskel det kan give på selv simple hverdagsportrætter :) 


Valg og levering af billeder: 

Få dage efter fotograferingen, sender jeg et link til et galleri, hvori  som kunde kan logge ind og se alle billederne igennem, og udvælge netop de billederi  gerne vil have redigeret og leveret i optimal kvalitet.

Billederne leveres via link på email i farve og sort/hvid digitalt. Alternativt kan der tilkøbes levering af digitale filer på en lækker USB Stick (16GB USB3) for kun 200 kr. ekstra. Print kan tilkøbes i 1. klasses kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Billederne leveres typisk en uges tid efter de er bestilt. Al betaling foregår via MobilePay eller kontooverførsel. 


Priser: 

Fotografering i eget hjem eller naturen koster 1.000 kr.(+evt. transport), og varer op til 1 time, og inkluderer et digitalt billede i fuld opløsning. Det er muligt at købe yderligere digitale filer for 150 kr. stykket. Der er en god mængderabat at hente ved bestilling af 10 billeder til kun 1.000 kr.


Kontakt: 

Hvis I gerne vil have mig til at tage familie- eller portrætbilleder, så kontakt mig på 40388033 eller martin@dalsgaardfoto.dk, og lad os sammen finde et tidspunkt der passer. 

Portrætfotos af børn og familier

Powered by SmugMug Owner Log In